Aluminium deuren of stalen deuren, welke zijn beter?

Wanneer u uw eigen huis opknapt of uitbreidt of een geheel nieuwe woning bouwt, staat u voor de vraag welke deurbekleding u moet gebruiken. Aluminium deuren of metalen deuropeningen? De maximaal gebruikelijke deurmaterialen zijn aluminium, hout, PVC, metaal, maar dat is beter? Laten we de feiten en situaties weergeven om zowel aluminiumdeuren als metalen deuren toe te passen.

Een van de maximale cruciale kenmerken van een deur is duurzaamheid. De stevigheid vertrouwt in hoofdzaak op de omgeving waarin de deur wordt uitgevoerd, de gebruiksomstandigheden of de plaats waar deze wordt geïnstalleerd.

Exteriors

Dit is een van de belangrijkste grenzen voor het gebruik van deuren. Hoewel we een paar roestvrijstalen onderdelen kunnen gebruiken die ijzer, chroom en vele andere factoren mengen. Het kan een beetje duur zijn als we een extreem goede corrosiebestendigheid en bijgevolg duurzaamheid willen. Roestvrij metaal kan worden gemarkeerd met vingerafdrukken en vet, verkleuring, krassen en uiteindelijk roest. In kustgebieden worden de corrosieproblemen slechter waardoor het nuttige bestaan ​​van de metalen deur wordt verminderd, zodat de renovatie met beschermende verflagen periodiek nodig is.

Aluminium deuren of stalen deuren, welke zijn beter?

Aan de andere kant zijn de aluminium deuropeningen een geschikte wens voor outsides, omdat het een natuurlijke weerstand tegen corrosie heeft waardoor het vrij is van conservering. De aluminium deuropeningen zijn bijvoorbeeld zelfs lichter dan hun metalen tegenoverliggende cijfers bij een volledig vergelijkbare lading, en de kracht van de doek biedt veel extra profielpatronen dan deuren. Dus zullen we zeggen dat aluminium deuropeningen meestal worden gepleit voor de stalen deuropeningen voor de buitenkanten totdat je de structurele elektriciteit van het staal nodig hebt voor hard gebruik of veiligheidsredenen?

Insides

In deze situatie hebben de metalen deuren de voorkeur, aangezien ze minder duur, veiliger en beter bestand zijn dan aluminium, omdat deze niet kan worden geschopt en buitengewoon moeilijk te buigen is, zelfs het gebruik van apparatuur. De aluminium tegenhanger kan extra prijzig zijn, maar het kan een goed gevoel geven aan de deur terwijl de beste deurstijl wordt gebruikt. Bovendien bieden de aluminium deuren een prachtige stijl van afwerkingen en tinten die resulteren in een aangename uitstraling in de juiste situaties. De stalen deuren kunnen ook stijlvol zijn, omdat ze een buitengewone activiteit van het imiteren van het hout uitvoeren met behulp van een geavanceerde geavanceerde stand-van-artwork-deur.

Home bescherming

Indringers thuis zijn een van de grootste zorgen voor elke eigen gezinsman. De kwaliteitskeuze voor beveiligingsproblemen zijn de stalen deuren, omdat staal een van de krachtigste stoffen is om een ​​deur te fabriceren. De stalen deur kan niet barsten of vervormen, en er zijn een paar hoogbeveiligde metalen deurmanieren die een groot aantal sloten en scharnieren met speciale modeontwerpen kunnen bedienen. Er zijn ook enkele overmatige veiligheidsdeuren die aluminium als primair metaalachtig aspect gebruiken, zodat de aluminium deuropeningen niet achterblijven in deze situatie.

Thermische isolaties

Beide deurpresentaties zijn niet massief staal of aluminium. Ze hebben schuim, hout, polyurethaan of polystyreenschuim of glasvezel midden om u de warmteoverdracht te besparen. Dus, in dit voorbeeld hebben beide deuren een fantastische thermische isolatie die u zal helpen om uw huis warm te houden in de winter en te koelen in de zomer, waardoor ze kracht-efficiënt worden.

esthetiek

Zoals eerder aangehaald, geeft het aluminium de voorkeur aan kleuren die passen bij de stijl van uw eigen huis. Ondertussen, terwijl we de roest op het metaal moeten vermijden, wordt het gegalvaniseerde metaal voorgesteld. Niettemin is dit soort metaal niet glad om aan te passen of te schilderen. Als u op maat gemaakte metalen deuren wilt hebben die levenslang meegaan, moet u betalen voor het hoogwaardige roestvrij staal, dat helemaal niet goedkoop is. Een alternatief voor hoogwaardig chroomstaal dat echter niet zo fraai is, is een laag klimaatbestendige verf omdat het metaal een enorm type verfsoorten kan krijgen, maar ze moeten bestand zijn tegen weersinvloeden om corrosie te voorkomen en opzij vallen vanwege de roestgroei binnenin de stalen deur.

Aluminium deuren of stalen deuren, welke zijn beter?

Kosten

De waarde van de metalen en aluminium deuropeningen is in belangrijke mate afhankelijk van de mate van beveiliging, de mode en corrosie. De metalen deuren kunnen duidelijk goedkoper zijn als de corrosiebestendigheid niet vereist is en het onderhoud ervan gemakkelijk is. Maar als u corrosiebestendigheid wilt, is gegalvaniseerd metaal misschien een goedkoop maar nu geen stijlvol alternatief. Het dure premium staal geeft de beste deuren op het gebied van esthetiek, bescherming en persistentie-alternatieven.

In het geval van de aluminium deuren zijn ze goedkoper dan metalen deuropeningen van topkwaliteit, maar ze bieden een geavanceerde weerstand tegen kruidencorrosie voor een langere, voordelige levensstijl. Niettemin zijn de aluminium deuropeningen niet gemaakt voor moeilijk gebruik dat het heilzame bestaan ​​ervan zou kunnen uitsluiten en extra kosten met zich meebrengen door de deur te veranderen na een rigoureus gebruik zoals in een patio met jongeren en huisdieren.

Vonnis

Beide deuren hebben het grote vermogen in unieke regio’s, maar voor het geval je dat nu niet doet